Üdvözöllek a Hetedhétszappanok világában

 

A természetes szappanok iránti megnövekedett bizalom és a személytelen nagyüzemi gyártásból kiábrándult, inkább a bió alapanyagok használóinak igényeit kívánom részben betölteni. Szappanjaim alapanyagait Magyar öko és bio boltokból szerzem be és saját kezűleg készítem. Családtagjaim és ismerőseim részére az egészségtelen kozmetikai szerekkel szembeni túlérzékenység miatt saját egyedileg illetve már bevált néhány recept alapján készítem a termékeimet. Nagy örömömre szolgál, hogy sok esetben már egy-két heti használat után ekcémák, téli hidegkiütések, pikkelysömörök, száraz bőrök gyógyulnak.

Ha hasonló tünetei vannak vagy csak a természetes kozmetikumok íránti érdeklődés vezette hozzám, nagy szeretettel akár egyedi igényihez igazodó szappanját is elkészítem.

Váljék Ön és családtagjai egészségére.

Webáruházunk elérhető https://hetedhetszappanok-webaruhaz.hu

 

Üdvözlettel: Andi - Hetedhétszappanok

Blog

2018 Karácsony előtt

Kedves Vásárlóim Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi ünnepeket és egészségben gazdag Új Évet Kívánok. Természetesen együtt folytava útunkat, a karácsonyi Hetedhét ajándékok célba éréséhez kérek mindenkit, hogy ha házhozszállítást kér azt legkésőbb 12.16-ig, ha autómatába szállítást kér azt 12.17-i...
Teljes cikk

Hírlevél

Szeretnél értesülni a legújabb termékeimről és akciókról?