Adatvédelmi tájékoztató

 
Adavédelmi tájékoztató
 
A Tény-T Kft  (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált
 
felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos
 
kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának
 
megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához
 
szükséges mértékben és ideig kezeli.
 
Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.
 
Az adatkezelő címe: 2021, Tahitótfalu Levendula u 5
 
Az adatkezelő elérhetősége: 06 / 30 9612997 hetedhetszappanok@gmail.com
 
Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
 
5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.
 
Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen
 
megadott személyes adatainak kezeléséhez.
 
Az érintettek köre: regisztrált felhasználók
 
A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez
 
szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím
 
Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.
 
Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
 
- A Téy-T Kft  kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.
 
- Médialog  Kft.(Futárszolgálat)
 
Az adatkezelés időtartama a vásárló kérésének megfelelően történik.
 
A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
 
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
 
- személyes adatainak helyesbítését,
 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.
 
A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve
 
megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.
 
Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek
 
csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az
 
adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e- mailben kezdeményezheti.
 
Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető
 
formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált
 
felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy
 
Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát
 
polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (
 
www.naih.hu/ kapcsolat.html ) fordulhat.Adatvédelmi tájékoztató